maanantai 20. helmikuuta 2012

Väriteema?

Olen miettinyt ja miettinyt että olisiko meillä häissä teemana vaaleanpunainen. Maanantai aamuni kuluksi ennenkuin ryhdyn selvittämään tuota isoa vaatekasaa tuossa huoneen nurkassa päätin viettää hetken aikaa häiden parissa. Nyt kun ei J:kän ole häiritsemässä minulla on oikein hyvä aika miettiä.

Vaaleanpunainen olisi mielestäni hyvä myös sen takia että esimerkiksi ruusua saa vaaleanpunaisena helposti myös talvella. Ruusua nyt luultavasti saa koska vaan. Ja minä rakastuin ilta-sanomien häälehden sivulls 73 olevssn vaaleanpunaiseen sydän ruusukimppuun joka on sidottu ruusun terälehdistä. se olisi aivan minun näköiseni. En löydä kuvaa tähän hätään enkä mitään saman kaltaista.

Toinen asia joka itseäni on hieman stressanut (?) on turkki. Tahdon jonkin näköisen keepin tai boleron tms viitan joka on valkoista turkkia. Anoppini ehdotti että jos en ole turkkiani löytänyt ensi kesään mennessä, hän voi kysellä turkissa ollessaan tutultaan joka tekee nahka ja turkis takkeja yms. paljon tulisi maksamaan minun keeppini tai viittani hänellä. Joten, jos sitä ei löydy, se teetetään.

Kuva : Juhlapuvut.fi
Tämä on hyvin kaunis ja jotain sellaista mistä pitäisin, mutta sen pitäisi olla pidempi mielestäni. 
Eikai minulla muuta nyt tule mieleen. Eli katsomaan jos saisi tuolle vaatekasalle tehtyä jotakin.

3 kommenttia:

 1. Tosi hurmaava tuo <3 ! itse etsin koko netin ympäri turkisboleroa ja lopulta se sitten löytyi Turusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon itsekkin että se löytyisi jostain suomesta ettei tarvitse tilaustyönä ulkomailta hankkia. :)

   Poista
 2. Uaah lisää postauksia kerro miten menee!! Oisko hääkarkkipostaus mitään? :)

  VastaaPoista