maanantai 13. helmikuuta 2012

Asiaa kirkosta

Minä olen meidän suhteessa yleensä se joka muistaa asiat, hoitaa kaiken mahdollisimman nopeasti ja niin edespäin. Olen ollut viikonlopun sairaana ja muutenkin on häidenjärjestely työnhaun ohella jäänyt vähemälle, vaikkakin on hankittuna jo hiuskoristeet, kengät, puku ja tiara.

Tulimme eilen J:n kanssa minun vanhemmiltani kotiin jossa vietimme viikonlopun sairastumiseni takia. Luin kaikki seuraamani hääblogit läpi ja sitten se tuli mieleen, Kirkko!

Tänään päivällä J sanoi että lähdetän katsastamaan autoa, mutta itse olin päättänyt värjätä hiukset. J teki siis yksin lähtöä katsastusasemalle ja pamautti : Varaatko sen kirkon tänään? Min lupasin varata heti kunhan herra on poistunut asunnosta. J lähti katsastamaan autoa ja minä kaivoin miehen lehtien alta oman rakkaan hääkansioni ja menin keittiön pöydän ääreen istumaan, etsin kirkkoherranviraston numeron lappujeni seasta ja näpytin numeron puhelimeeni. Ja tsadaam, nyt on kirkkokin varattu!

J on minusta ylpeä ja nyt lähden sinisten :@ hiuksieni kanssa laittautumaan että voidaan mennä kauppaan... :)  (hiukseni siis värjäytyivät siniseksi schwarzkopfin silver blonde värin hiusnaamion ansiosta, ilmeisesti hiukseni ei pidä siitä sinisestä pigmentistä joka poistaa keltasuutta... :S

6 kommenttia:

 1. Tää on just kiva tää blogi :D Rupeen kyl lukijaks! (: Mul tuli kaveril kans siniset hiukset, se kyl tosin käytti hopeashampoota, ja vaik huuhteli heti pois ni jossai valos osa blondist näkyy vaaleensinisenä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva saada ensimmäinen lukija! No mulla nää oli eka ihan siniset.

   Poista
 2. Täällä myös uusi lukija, mukava ruveta seuraamaan blogia näin alusta alkaen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Koitan päivittää heti kun tälä rintamalla taas tapahtuu!

   Poista
 3. Tervetuloa hääbloggaajien joukkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)ihailin sinun turkis boleroa blogissasi... :) se on todella ihanan ja lämpöisen näköinen! :)

   Poista