maanantai 13. helmikuuta 2012

Kihlat ja kuinka kaikki alkoi

Hei, päätin ihan itsenikin takia alkaa pitämään blogia häävalmisteluistamme. Kihloihin olemme menneet avopuolisoni kanssa 29.12.2013 ja päätimme mennä naimisiin 02.02.2013

Voisin ensin kertoa meidän historiasta, jonka alusta ei ole niin kauaa. Tapasimme J:n kanssa 19.08.2011, kävimme treffeillä useaan otteeseen ja aloitimme seurustelusuhteemme 02.09.2011 samana pivänä kun vietimme ensimäisen yömme yhdessä.

Aloin yöpymään hyvin pian J:n ja hänen äitinsä luona ja sille tielle olen jäänyt. Täällä me asutaan yhdessä. Monta riitaa on koettu ja aina, jokaisen riidan jälkeen sitä huomaa rakastavansa toista aina vaan enemmän ja enemmän.

Meidän kihlautumisessa on se pieni ero, minä kosin. vaikka ei ollut karkauspäivä. Ja myöntävän vastauksen saatuani, sovimme menevämme ostamaan sormukset seuraavana päivnä ja niin tehtiin. Kihlasormukset meillä on ihan keltakultaiset. Minulla ohuin mahdollinen ja J:llä on paksumpi.

Jännittäähän tässä ihan pirusti ht ja niiden valmistelut mutta eiköhän tästä selvitä. Minulla on ihanat kaasot ja J:n bestmänikin on niin ihana ja avulias että kyllä täst perheen ja heidän avulla selvitään!

2 kommenttia: