torstai 27. syyskuuta 2012

Tiara, sukkanauha ja muuta mukavaa!

Alkuun palaan hieman eliseen aiheeseeni. Tänään koulusta päästessäni suuntasin Hyvinkään Suomalaiseen Kirjakauppaan hakemaan tulostuspaperia toisen paketin ettei se lopu kesken koska tulostettavaa on. samalla silmiini osui pinkkinä sama kynä jonka eilen ostin mustana ja nappasin sen matkaani, sillä saa kivat varjostukset kirjotukseen niinkuin huonolla käsialallani tehdystä koevedoksesta näkeekin. Onneksi kutsuihin kirjoittaa siskoni enkä minä :)Sitten päätin että kerron hieman muista hankinnoistani. Sukkanauhani jonka kuva on yläpuolella löysin vahingossa lindexiltä. Siinä oli kaikki mitä vaadin. Sydänkoru, valkoista pitsi sekä jotain sininistä.

Tiarani taas on ostettu Turusta. Olin katsellut kyseistä tiaraa monet monet kerrat Glitterissä käydessäni. Olimme sulhon kanssa lähteneet Turkuun viikonloppulomalle kylpylään ja silloin oli hääpäivään tj tasan vuosi. Joten päätin että jotain häihin oli löydettävä. Glitterin nähdessäni marssin suoraan sisään, valitsin tiarani jota olin ennenkin hipelöinyt ja menin maksamaan. Niin oli tiara hankittu.

Tämä kuva taas kertoo hieman hiuksistani. Anoppini oli löytänyt tämmöissiä koristeita joita voi liimata hiuksiin, mutta ne ei vahingoita hiuksia. Alkuun olin koristeita kohtaan hieman penseä. vähän lapsellisen näköisiä, ja ne o perhosia. En voi sietää perhosia. Mutta olen nyt tullut tulokseen että nehän ovat kiva lisä hiuksiini jotka eivät tule olemaan mitenkään erikoisella kampauksella. Siitä kuulette lisää myöhemmin. Joten siis. Näitä tulee olemaan hiuksissani hääpäivänä, muttei todellakaan koko pakettia. Ripsiini aion myös laittaa yhdet timantit! :)        Loppuun vielä pieni sneakpeak... Kuva pukuni helmasta. Se on ryppyinen, menossa pesuun. mutta pieni kuva teillekkin siitä konkreettisesta puvusta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti