keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Hiljaiselon jälkeen

Nyt pyydän anteeksi teiltä rakkaat lukijani. Minulla ei ole ollut aikaa päivittä blogia. Koulun alkamisen ja autokoulun aloittamisen jälkeen ei ole ollut aikaa mihinkään. ei edes minun ja sulhon suhteelle. yhteinen aikamme on rajoittunut nukkumiseen, kauppareissuihin ja ruokailuun yhdessä.

Elämä on mallillaan. Kaikki on hyvin kotona. Muussa elämässä taas ei. Riitaannuin rakkaan ystäväni joka oli myös yksi kaasoistani kanssa. N, jos luet, olen pahoillani kaikesta. Asiasta seuraavaan. Olen väsynyt ottmana yhteyttä erääseen henkilöön jonka kanssa joka on velkaa sulholle. Paperitkin on kirjoitettu mutta silti hänen on niin saatanan vaikea maksaa. Anteeksi vuodatukseni joka ei liity häihin millään tavalla. Jatketaan siis asiaan jota tulin kertomaan.

Nyt on ostettu kaikki kutsutarvikkeet. Huh! Tuntuikin jo ettei se koskaan tule olemaan valmis. Vihdoin siis pääsin käymään Järvenpäässä. Suosittelen kaikille lämpimästi Taitaville askarteluliikettä jossa sain siskoni kanssa apua, eikä hinnatkaan ollut yhtä korkeat kuin Hyvinkään värinapissa jossa oli vielä muuttomyynti alennuksetkin.Suinkaan kaikkea ei ole ostettu kyseisestä kaupasta. vain puuttuvat. Korttipohjamme on anoppini löyty Riihimäestä, jota itse löysimme vielä lisää Hyvinkään prismasta. Ne olivat todella halpoja, ja niissä on sitä jotain. Ne ovat kuin luodut meidän kutsuihimme. Tulostuspaperi joka on vaalean lilaa o ostettu jostain päin Helsinkiä. Sitä en osaa kertoa mistä, koska tämä on anoppini hankintoja myös. Pitsi jota kutsuihin tulee olikin sitten sattumalta tehty todella hyvä löytö. Olin käynyt Hyvinkään värinapissa jo katsomassa pitsiä joka oli aivan kamalan hintaista eikä siellä edes ollut tarpeeksi leveää pitsiä meidän kutsuihin. Olin jo valmistautunut että joudun metsästämään pitsiä paljonkin mutta kerran Riihimäen prismassa käydessämme menin katsomaan koulutarvikkeita ja satuin nkemään sinkkisaavin täynnä pitsejä. Ja siellä se oli, kolmen metrin paketeissa juuri oikeanlaista! Silloin olin iloinen.

Koko setti

Korttipohjat

Tulostuspaperi


Kirjekuori edestä
Ja takaa

Kynä joka korvaa leimasimemme siskoni käsialalla :)Pitsi

Isommat helmikoristeet

Pienemmät helmikoristeet
Korttien sisälle on tekstikin löytyny, sitä tosin en kerro koska myös vieraamme saattavat tätä blogia lukea :)

 Palaan huomenna, kertomaan muista kuin kortti asioista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti