sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ideointia ja juhlapaikka vaihtoehtoja

Ihan ensiksi hehkutan Kristiina Wheelerin kappalletta ensimmäinen nainen kappaletta! Vaikkakin aika karu, silti se soi päässäni ja sitä on kuunneltava. Pidän Kristiinasta muutenkin!

Sitten asiaan. Olen valinnut kolme juhlapaikkaa tästä lkähiseudulta josta otan selvää mitä kuuluu vuokraan,kuinka paljon vuokra on ja saako paikan pidettyä perjantaista sunnuntai päivään.
En ole kertonutkaan paikkakuntaamme. Meidät vihitään Hyvinkään vanhassa kirkossa, joten tahdon juhlapaikan olevan myös tässä lähellä. Me emme tule järjestämään kuljetusta, joten juhlapaikan tulee olla lähialueella senkin takia.

Kolme esille tullutta paikkaa on valittu sen perusteella mitä tiedän paikoista, ja mitä olen itse nähnyt. Meidän juhlapaikallamme tulee olla mahdollisuus toimittaa ruoat itse, koska meille ei pitopalvelua tule, vaan rakas äitini tahtoo valmistaa ruoat. Minulle on myös kriteerinä että paikalta löytyy lava, ja ettei paikka ole liian ahdas.

Lempivaihtoehtoni on Hyvinkäänkylän työväentalo. Se on hieman syrjemmässä, kauniilla paikalla ja pidän talosta itsestäänkin. Kyseisessä talossa olen ollut juhlimassa siskoni tyttären nimiäisiä ja veljeni kolmikymppisiä. Keittiö on aika pieni, mutta se on riittävä, "baaritiski" sopii hyvin iltapalan tarjoiluun ja ruokatarjoiluun löytyy tavallaan oma tilansa jolloin pöydät saadaan aseteltua isoon tilaan niin että myös tanssimiselle jää tilaa. Pidän myös talon eteistilasta koska se on iso ja kaunis. Ja tottakai, talosta löytyy lava.

Toinen vaihtoehto on hyvinkäällä sijaitseva järjestötalo. Sijainti ei ole niin miellyttävä omalta kannalta, muuten tila olisi ykkösvaihtoehto, jollei siskoni häitä olisi tanssittu sielä pari vuotta sitten.

kolmasvaihtoehto jonka vahingossa löysin on kytäjän maapirtti. Kyseistä tilaa en itse ole koskaan nähnyt, mutta kuvat puhuivat puolestaan sen verran että tila kävisi meidän häihimme.

Vaikka on kolme vaihtoehtoa, minulle mieluisin olisi ensimmäinen, ja toivon sen onnistuvankin.

Sitten muuhun aiheeseen. Saimme juuri sulhoni kanssa tehtyä alustavan vieraslistan loppuun, meillä on mietinnässä vielä 12 henkilöä, että kutsummeko vai emme. jos kutsumme, vieraita maksimissaan tulisi 88 ja kutsuja lähetettäisiin 37, mutta jos emme, vieraita maksimissaan tulisi 76 ja kutsuja lähetettäisiin 32. Täytyy miettiä vielä niitä 12 henkilöä.

Sitten vielä kolmas asia. Lueskelin tänään hääblogeja ja sain eräältä bloggaajalta idean jota olin phtinut jo aikaisemminkin. Kertakäyttökamerat pöytiin, jotta vieraat voivat ottaa kuvia. Mielestäni se olisiaivan ihana! Ja sulhoni oli samaa mieltä. Täytyy vielä miettiä ja jutella kaason (kaasojen) kanssa mitä mieltä on.

Loppuun vielä aivan ihana kappale! :)


Ja tottakai vielä tämä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti